همچنین برای آشنایی با نحوه تهیه دمنوش عناب هم میتوانید به مقاله طرز تهیه دمنوش عناب مراجعه کنید.
دستور پخت غذا به سلیقه خود را، اینجا با دیگران به اشتراک بگذارید و دیده شوید!
پتاسیم از عناصر حیاتی و ضروری بدن است که در عناب وجود دارد و در تقویت سیستم قلب و عروق و همچنین در کاهش فشارخون مؤثر است.
علاوه بر این، یک مطالعه روی موشها نشان داده که عصاره میوه عناب ممکن است اثرات برخی از داروهای تشنج، ازجمله فنیتوئین، فنوباربیتون و کاربامازپین را تقویت کند.
همچنین عناب یبوست را کاهش میدهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید مقاله خواص عناب برای یبوست را بخوانید.
با دریافت این عناصر از عناب، گردش جریان خون افزایش یافته و اکسیژنرسانی به اندامها بهتر انجام میشود.
خواص عناب خشک بسیار است از جمله آرام بخش بوده و اضطراب را از بین میبرد، بیخوابی را درمان میکند، حافظه را تقویت کرده و همچنین برای کبد و کلیهها مفید است. در ادامه بیشتر درباره خواص عناب توضیح دادهایم.
نویسنده، مترجم و علاقه مند به موضوعات سبک زندگی، فرهنگ و هنر و سرگرمی
شبکه اجتماعی آشپزی و شیرینی پزی غذالند با تمرکز بر گردآوری هنر آشپزی اقوام ایرانی در بستر یکپارچه تحت وب قصد دارد تا دانشنامه برخط انواع دستپخت قومیتها از ترک، کُرد، بلوچ، عرب تا فارس و ترکمن بوده و بستری باشد برای به اشتراک گذاری هنر آشپزی افراد خبره و بنام این حوزه.
۱۶. غنی از مواد مغذی: عناب منبع خوبی از مواد مغذی مانند آهن، پتاسیم و فیبر است که می تواند به سلامت کلی کمک کند و توانایی بدن برای مقابله با سرماخوردگی را تقویت کند.
چای عناب دارای ماده ضد سرطانی ساپونینز است. این چای باعث ترمیم بافت های آسیب دیده و تقویت عضلات می شود.
این ویتامینها از عوال مهم در سوختوساز چربی، پروتئین و کربوهیدراتها هستند.
عناب به خرمای قرمز و خرمای چینی هم معروف است. اگرچه خاستگاه این گیاه مشخص نیست، اما عدهای تصور میکنند که آسیای جنوبی، شبهجزیره کره و یا چین بوده است.
به صورت کلی، مصرف عناب به عنوان یک منبع غنی از انواع مضرات عناب آنتی اکسیدانها و مواد مفید دیگر میتواند برای بهبود سلامت روان و کاهش اضطراب خاصیت داشته باشد.